Is er iemand die van het object op de foto (origineel heb ik hier) een digitaal 3d object kan maken in een stl file

Aangezien het nog 1 van de weinigen onderdelen is gaat mijn voorkeur uit naar iemand in de buurt van Amsterdam zodat het onderdeel heen eb weer gebracht kan worden zodat het niet zoek kan raken.
Eventueel graag ook even de kosten er bij.

Jahoor

Geef de maten maar door in mijn hub!

Hi Martijn, ik kan het wel voor je maken, maar woon in Zwolle. Ik schat minder dan een uur werk als ik het ontwerp zo zie. Als de binnenkant niet een bijzonder constructie is zou het ook obv een paar goede foto’s en maten kunnen.

Gr Barry

ja, dat kan ik.
35 euro voor het 3d model maken.
print kosten afhankelijk van de volume en grote en materiaal.

Vriendelijke groetjes, Edward

Dag Martijn

Wij kunnen dit stuk probleemloos omzetten naar een STl_file.

Indien U het stuk kan verzenden, wordt het stuk opgemeten of ingescand.

Omzetten naar STL = 10€

Indien U het stuk laat printen bij ons kan U dit via onze hub: DVD’s hub, de kostprijs kan U onmiddelijk aflezen via 3d-hubs

Groeten

Dirk

Dank voor jullie berichtjes, maar naar nu bleek gingen deze mensen al met 2 dagen (afgelopen donderdag) op vakantie en daar hadden ze de onderdelen voor nodig dus dat ging qua tijd niet werken.

Normaal bestelde ze de onderdelen ook bij de fabrikant maar dat ging ook niet meer en ze dachten dat wij dit wel binnen 1 dag zouden kunnen digitaliseren en een aantal te printen.

De prijs voor de originele onderdelen kom je uiteraard ook niet mee weg aangezien ze er daar duizenden van te gelijk maken.

Dus dit hebben wij maar terug gegeven, 1 euro per stuk plus 7 euro verzendkosten origineel is (nog) niet geschikt voor 3d printen